Huidige opdrachtgever

dm consultancy Vodafone
DM Gilde fungeert als klankbord voor landelijke BLT campagne Vodafone Thuis

Het is een kunst op vooraf te zien of een dm campagne gaat scoren… of niet

Stel dat je vooraf een produkt kunt kopen waarmee je kunt zien of je dm uiting de potentie heeft om succesvol te zijn. Dat koop je direct. Toch? Je kosten per lead/order schieten omlaag en op de lange termijn zul je meer winst maken (gedurende de life time value van je klant). Om dat vooraf te kunnen zien heb je kennis en ervaring nodig.

De basistechnieken om een prospect of bestaande klant via direct communicatie te verleiden tot (re-)actie zijn al jaren hetzelfde. Alleen de mediadragers verschuiven steeds meer van print naar online. Met meer dan 20 jaar ervaring en 1.800 (…) dm- en e-dm- campagnes in onze bagageruimte, kunnen we vooraf zien of een uiting de potentie heeft om succesvol te zijn of niet. Huur ons dus gerust in en gebruik ons als klankbord. We kijken kritisch maar opbouwend naar de uitingen van je buro en fine tunen je below the line uitingen. De vertaalslag van briefing naar uiting kan in de meeste gevallen beter omdat veel bureau’s direct marketing ‘erbij doen’. Voor ons is het core business.

Wie mail je en op welk moment? Gebruik je de juiste tone of voice? Is er een call to action en voldoende tijdsdruk? Ga je wel of niet een incentive gebruiken? Wat is de customer experience? Sluit het gebruik van beelden aan op je doelgroep en de usp’s van je produkt? Een juist gebruik van die mix zorgt voor respons en orders. Zie het als een schilderij. Iedereen kan kleuren op een doek zetten, maar dat maakt nog niet alle schilderijen even aansprekend en succesvol. De een maakt een geweldig kunstwerk met de juiste mix van kleuren, de ander maakt een schilderij dat minder aanspreekt.

Interesse om ons als klankbord in te zetten? Mail dan naar info@dmgilde.nl of bel 0475 564400.